párkapcsolati konfliktuskezelés

Az ultrahang-diagnosztika a legelterjedtebb és egyben a legszélesebb körben alkalmazott diagnosztikus módszer a betegségek szűrésére és továbbkövetésére. Nagy előnye, hogy a beteg számára semmilyen káros megterhelést nem okoz, fájdalmatlan, sokrétű és relatíve gyors módszer, ugyanakkor a találati pontossága 97%-os.

Véleményem szerint minden 40 év feletti embernek évenként egyszer el kellene mennie, egy ultrahangos vizsgálatra, hogy a nagyobb bajok megelőzhetőek legyenek.

A vizsgálatokat nagy felbontóképességű diagnosztikus pontosságú géppel végzem, 25 éves szakmai gyakorlattal a hátam mögött.
Egy komplett vizsgálat során a szervezet csaknem egész állapotáról felvilágosítást lehet nyerni, így még tünetmentes elváltozások is felderíthetők és a nagyobb, már nehezen orvosolható problémák megelőzhetők.

 • A nyaki erek color-doppler vizsgálata felvilágosítást adhat a szédüléssel, fülzúgással, fejfájással járó állapotok hátterének tisztázására, melyek mögött gyakran érelmeszesedés, esetleg mar kialakult érelzáródás áll fenn.
   
 • Idegesség és hőhullámok gyakori okozója lehet a pajzsmirigy kóros működése, melynek hátterében gyakran morphológiai elváltozások állnak, melyek tökéletesen ábrázolhatók az ultrahanggal.
   
 • Mellékleletként gyakran található a nyaki nyirokcsomók elváltozása, mely fül-orr-gégészeti vagy fogászati megbetegedésre utalhat.

 • Az emlők és a hónaljárkok vizsgálatával fény derülhet az emlő megbetegedéseinek korai stádiumára.

 • A komplex hasi vizsgálat során valamennyi hasi és kismedencei szerv ábrázolható, így a gyakran hasfájással és emésztési zavarral jelentkező betegek lokalizálhatják panaszaik forrását.

 • Az alsó végtagok artériáinak és vénáinak color-doppler vizsgálata során kiderülhet, hogy a végtagok gyakori dagadása, kifáradása mögött kezdődő érszűkület, esetleg a vénák elégtelen működése áll-e fenn.

 • A kismedence vizsgálatakor a nőgyógyászati és urológiai problémák felderíthetők.
   
 • Az izületek ultrahang-diagnosztikája tökéletesen alkalmas a röntgennel nem látható de a betegnek panaszokat okozó finom elváltozások kimutatására.

 • További szolgáltatásunk: párkapcsolati konfliktuskezelés

A rendelés exkluzív körülmények között folyik, várakozási idő a telefonos előjegyzés miatt nincs.

Nem lehet eleget hangsúlyozni a betegségek megelőzésének szükségességét, aminek egy része érhető csak el a helyesen választott életmóddal. Sajnos jelentős hányaduk már kialakul, mire komolyabb panaszok formájában felismerésre kerül.

Ezen két állapot közti átmenetet biztosítja az ultrahang-diagnosztika, mely a bajok felismerését már kialakulásuk korai fázisában is lehetővé teszi, így az időben alkalmazott terápiás beavatkozások az egészséges állapotot csaknem teljes egészében képesek helyreállítani.

Ne feledje: Amit ma megtehet, ne halassza holnapra!